Specialisti alimentatie fara colesterol Consumatori produse fara colesterol in exces

Sfaturi pentru o viata sanatoasa

Dorim sa va reamintim de cateva puncte importante in ceea ce priveste starea de sanatate a inimii dvs.

Amintiti-va!
Bolile inimii si ale sistemului circulator sunt in continuare principalele cauze ale mortii femeilor din Romania. Beneficiile oferite de catre hormonul feminin nu mai ofera protectie. In schimb, puteti avea grija de inima dvs. alegand un stil de viata sanatos.

Mergeti la control!

Amintiti-va sa va masurati colesterolul regulat. Chiar daca nivelul colesterolului dvs a fost intotdeauna bun inainte de menopauza, nivelul acestuia ar putea creste in mod surprinzator la menopauza. Atunci cand stii ce nivel are colesterolul tau, stii de asemenea cand sa faci ceva in privinta lui.

Ce se intampla daca?

Pentru un motiv oarecare, este usor sa uitam cat de frecvente sunt bolile cardiovasculare la femei in comparatie cu frecventa acestora la barbati. Simptome nedefinite, oboseala si senzatia de slabiciune, dificultati ale respiratiei si bataile inimii nu sunt intotdeauna usor de asociat cu bolile cardiobasculare, atunci cand pacientul este femeie. Simptomele care se continua o perioada de timp trebuie intotdeauna luate in considerare.

Deci!

Bolile de inima sunt intotdeauna o problema serioasa, indiferent de sex. Dar vestea buna este ca, in conformitate cu estimarea facuta, 80% dintre bolile cardiovasculare ar putea fi prevenite cu ajutorul unui stil de viata sanatos. Actiunile dvs. determina calea pe care o va urma sanatatea inimii dvs., indiferent ca sunteti femeie sau barbat.


Parerea ta conteaza:

film Benecol - reducere colesterol

Urmariti-ne si pe:

 Profilul Facebook a Dobrogea-Benecol  Profilul Twitter a Dobrogea-Benecol  Profilul Blogger a Dobrogea-Benecol

Ce este colesterolul

Colesterolul este un compus esenţial atât pentru organismul uman cât şi pentru cel animal. Colesterolul este un sterol primar ce se găseşte în membrana celulelor din corpul uman. Este secretat de ficat, dar derivă şi din dieta alimentară. Deşi colesterolul este necesar pentru funcţionarea normală biochimică, este bine ştiut că are efect asupra dezvoltării arterosclerozei vasculare. Se estimează că aproximativ 70% din populaţia adultă din vest are nivelul colesterolului ridicat.

...citeste mai mult