Specialisti alimentatie fara colesterol Consumatori produse fara colesterol in exces

Produsele Benecol sunt de asemenea utile in combinatie cu statinele

Atunci cand colesterolul este foarte mare, de obicei este necesara utilizarea medicatiei pe baza de statine. Produsele Benecol va vor ajuta in reducerea colesterolului, chiar si atunci cand sunt utilizate concomitent cu medicamentele.

O dieta sanatoasa si un stil de viata sanatos nu sunt intotdeauna suficiente pentru mentinerea colesterolului la un nivel redus.

Daca sunt prezenti si alti factori de risc, de aparitie a bolilor cardiovasculare, sau daca exista persoane in familia dvs. bolnave de inima, medicii prescriu in mod normal statine.

Produsele Benecol sunt de asemenea utile atunci cand sunt utilizate impreuna cu statinele. Statinele impreuna cu ingredientul activ din produsele Benecol, esterii de stanoli din plante, au efecte diferite. Statinele reduc producerea de colesterol in sistem, in timp ce esterii de stanoli din plante previn absorbtia colesterolului. In acest mod utilizand statine impreuna cu produsele Benecol va reduceti colesterolul in doua moduri diferite. Studiile au aratat ca, utilizarea zilnica a produselor Benecol, reduce colesterolul cu pana la 7-10% chiar si in cazul celor care utilizeaza medicatia pe baza de statine.

Asa ca nu uitati sa discutati cu medicul dvs utilizarea produselor Benecol, in acelasi timp cu medicatia.


Parerea ta conteaza:

film Benecol - reducere colesterol

Urmariti-ne si pe:

 Profilul Facebook a Dobrogea-Benecol  Profilul Twitter a Dobrogea-Benecol  Profilul Blogger a Dobrogea-Benecol

Ce este colesterolul

Colesterolul este un compus esenţial atât pentru organismul uman cât şi pentru cel animal. Colesterolul este un sterol primar ce se găseşte în membrana celulelor din corpul uman. Este secretat de ficat, dar derivă şi din dieta alimentară. Deşi colesterolul este necesar pentru funcţionarea normală biochimică, este bine ştiut că are efect asupra dezvoltării arterosclerozei vasculare. Se estimează că aproximativ 70% din populaţia adultă din vest are nivelul colesterolului ridicat.

...citeste mai mult