Specialisti alimentatie fara colesterol Consumatori produse fara colesterol in exces

La Multi Ani! 2013

Dobrogea Benecol va ureaza “La multi ani” in 2013! In aceasta luna Benecol va va asigura asistenta in ceea ce priveste schimbarile stilului de viata.

Coltul expertului

O schimbare de succes a stilului de viata necesita atat energie cat si constiinta de sine. Cititi prezentarea noastra ce va va asigura suportul in ceea ce priveste mentinerea telului pe care vi l-ati propus pentru 2013.

Un alt an, alte teluri propuse. Sau alt an, aceleasi vechi teluri? Nu ar fi nemaipomenit daca ati face ca telurile acestui nou an sa devina realitate si sa incepeti 2014 avand noi teluri?

Drumul catre schimbare incepe avand motivatie si pregatire. Unii oameni nu isi propun teluri pentru noul an. Stiu ca nu sunt cu adevarat interesati de a face fata efortului unei schimari, chiar daca cei din jurul lor cred ca ar avea nevoie de o schimbare.

Doar stabilirea unui scop pentru noul an reprezinta un semn de crestere a motivatiei.”Ar trebui sa-mi achizitionez un abonament la sala”, „ar fi grozav daca m-as trezi mai devreme in fiecare dimineata”, „ar trebui sa cumparam mai multe fructe”, toate aceastea reprezinta ganduri ale oamenilor care sunt inca in faza de deliberare. Aceste ganduri inseamna ca nevoie de schimbare a fost observata si recunoscuta. Este normal ca acest stadiu sa dureze un timp. Doar cand beneficiile acestor schimbari par sa depaseasca neajunsurile suntem gata sa facem intr-adevar schimbari reale in viata noastra.

Luati in considerare scopul propus pentru noul an - de ce v-ati stabilit acest obiectiv? Care ar fi beneficiile aduse de aceste schimbari si ce inconveniente ar cauza? Luati-le in considerare pe termen lung, ce impact vor avea aceste schimari din viata dvs. peste 5 ani? De obicei inconvenientele cauzate de schimbari sunt pe termen scurt, dar beneficiile se intind departe in viitor. Schimbarea painii dvs obisnuite cu o paine bogata in fibre ar putea fi neplacuta la inceput, dar imediat ce va veti obisnui cu noul gust, veti sti ca, calitatea fibrelor din dieta dvs. s-a imbunatatit si ca traiti intr-un mod mult mai sanatos. Imediat ce dificultatea initiala a fost depasita si a devenit o parte importanta a vietii dvs., vi se va parea la fel de natural ca spalatul pe dinti de doua ori pe zi.

Atunci cand facem schimbari, ne ajuta daca avem un scop concret si un plan: ce, unde, cand si cum. Raspunzand la aceste patru intrebari puteti transforma o intentie buna intr-un model practic operational. Daca scopul dvs. este de consuma mai multe fructe si legume , este timpul sa treceti de la vorbe de genul „ar trebuie sa consum mai multe salate” la actiune. De exemplu:

  • Ce: Voi consuma un fruct in fiecare zi.
  • Cand: Voi consuma un fruct ca gustare de dupa-amiaza.
  • Unde: In zilele de lucru la locul de munca, in timpul weekend-ului acasa.
  • Cum o voi face: Voi cumpara o plasa de mandarine si voi lua 5 dintre acestea la munca lunea.

 

Amintiti-va! Un proces ce aduce schimbari intotdeauna presupune si esecuri. Este important sa fiti constient de faptul ca nici o schimbare nu va avea un succes perfect de la prima incercare.
Va puteti gandi din timp la un plan de rezerva. Asta nu inseamna ca nu sunteti serios in ceea ce priveste schimarea pe care doriti sa o faceti. Este important sa nu va invinuiti sau sa abandonati decizia de a face o schimbare - trebuie sa acceptati faptul ca astfel de lucruri se intampla si sa incercati in continuare.

 

Benecol:

Benecol® este o inovatie unica finlandeza. In 1995 s-a lansat primul aliment din lume pentru reducerea colesterolului cu adevarat eficient. Astazi, milioane de consumatori din intreaga lume au incredere in gustul delicios si in beneficiile demonstrate clinic ale produselor Benecol si in ingredientul de reducere a colesterolului, esterii de stanoli din plante.
In Romania painea Benecol este produsa din faina integrala de secara cu adaos de esteri de stanoli din plante doar de Dobrogea Grup Constanta si se comercializeaza in doua gramaje: 240g reprezentand doza de utilizare pentru 3 zile de dieta si 80 g reprezentand o doza zilnica de 4 felii de paine care contin cele 2 g de esteri de stanoli din plante necesari reducerii colesterolului.

 

Sfaturi pentru o viata sanatoasa

Povestile incredibile ale unor schimbari de succes ale stilului de viata te pot inspira, dar in acelasi timp pot fi si descurajante. De ce au unii oameni mai mult succes decat au altii?

De ce schimbarea stilului de viata este mai usoara pentru unele persoane decat pentru altele?

Oamenii au atitudini variate atunci cand vine vorba de schimbarea stilului de viata. Schimbarea stilului de viata poate fi considerat un efort disperat, o lupta sau o sarcina provocatoare pe care o puteti controla.

S-a descoperit ca o mica parte dintre oamenii care au pierdut in greutate cu succes, sunt aceia care considera ca schimbarea stilului de viata este o actiune pe care o pot controla. Cu alte cuvinte, o abordare pozitiva, de incredere in fortele proprii va poate ajuta sa va atigeti tintele propuse. Oamenii care au o atitudine disperata in ceea ce priveste schimbarea stilului de viata sunt de asemenea capabili sa piarda in greutate, dar in medie, acestia reusesc mai greu. Cu toate acestea, majoritatea dintre noi cred ca schimbarile permanente reprezinta o lupta constanta plina de provocare.

Avand incredere in abilitatile dvs. si mai ales in abilitatea de a face schimbari, va va ajuta sa reusiti in realizarea acestora.
Luati in considerare schimbarile mici, de succes pe care le-ati facut in trecut. Poate ca ati inlocuit painea normala pe care o consumati inainte cu painea de secara Dobrogea Benecol si ati reusit sa va reduceti colesterolul. Acestea sunt micile actiuni care ne ajuta sa construim un stil de viata sanatos.
Ce ati putea face acum ca sa va atingeti in mod treptat scopul? Succesul depinde de actiunile inteprinse!

Produsul este disponibil in retailul modern la nivel national:

Carrefour, Real, Billa, Cora, Selgros, Auchan, Mega Image, Carrefour Market

Pentru a intra in legatura cu noi: click aici.


Parerea ta conteaza:

film Benecol - reducere colesterol

Urmariti-ne si pe:

 Profilul Facebook a Dobrogea-Benecol  Profilul Twitter a Dobrogea-Benecol  Profilul Blogger a Dobrogea-Benecol

Ce este colesterolul

Colesterolul este un compus esenţial atât pentru organismul uman cât şi pentru cel animal. Colesterolul este un sterol primar ce se găseşte în membrana celulelor din corpul uman. Este secretat de ficat, dar derivă şi din dieta alimentară. Deşi colesterolul este necesar pentru funcţionarea normală biochimică, este bine ştiut că are efect asupra dezvoltării arterosclerozei vasculare. Se estimează că aproximativ 70% din populaţia adultă din vest are nivelul colesterolului ridicat.

...citeste mai mult