Specialisti alimentatie fara colesterol Consumatori produse fara colesterol in exces

Produsele Benecol asigura un impuls excelent in reorganizarea stilului de viata!

Exista multe modalitati prin care poti avea grija de propria sanatate. Unele persoane pun accent pe exercitiile fizice, unele persoane pun accent pe dieta, in timp ce alte persoane au incredere in medicina. Folosirea produselor Benecol poate fi de ajutor tuturor in reducerea colesterolului.

Coltul Expertului: Benecol stimuleaza reducerea colesterolului

Daca colesterolul dvs. este ridicat, modificandu-va dieta va puteti reduce colesterolul. Produsele Benecol va asigura un impuls excelent in reducerea colesterolului.

Exista multe modalitati prin care poti avea grija de propria sanatate.
Debutul multor boli cauzate de stilul de viata, pot fi evitate cu ajutorul unui stil de viata sanatos, iar piatra de temelie a multor tratamente poate fi adoptarea unui stil de viata sanatos. Un stil de viata sanatos sau nesanatos nu este rezultatul unui singur factor, fiind consecinta mai multor, mici actiuni si alegeri. Unul dintre cei mai importanti si in acelasi timp cel mai lumesc lucru ce ne afecteaza sanatatea este reprezentat de alimentele pe care le consumam.

Consumand zilnic produse Benecol se poate obtine o mare schimbare. Intr-un timp relativ scurt de 2-3 saptamani, colesterolul „rau” va scadea in medie cu 7-10%. Daca nivelul colesterolului ramane scazut, riscul de a dezvolta boli cardiovasculare scade de asemenea.

Cel mai bun lucru in legatura cu produsele Benecol este acela ca va vor reduce intotdeauna colesterolul, daca sunt consumate in cantitati suficiente, indiferent de alte optiuni alimentare zilnice.

Au fost realizate multe studii referitoare la utilizarea esterilor de stanoli din plante, ingredientul activ din produsele Benecol, studii realizate in diferite situatii. Aceste studii au confirmat ca utilizarea produselor Benecol va asigura intotdeauna un impuls reducerii colesterolului, indiferent de stilul de viata sau de gene.

De exemplu, au existat studii cu privire la eficacitatea produselor Benecol atunci cand sunt utilizate ca parte a unei diete sanatoase. Dieta joaca un rol important in tratamentul colesterolului crescut. Daca totul este in regula cu dieta dvs, utilizarea produslor Benecol va avea un efect aditional?

Conform unui studiu finlandez, efectul este aditional dietei. Un grup de persoane cu nivelul colesterolului mare a intrat la un regim foarte strict de reducere a colesterolului. Cu ajutorul unui nutritionist, ei au inceput sa manance mult mai sanatos: au trecut de la grasimile saturate la cele nesaturate si in acest fel au scazut aportul alimentelor ce cresc colesterolul.

In plus, jumatate din grup a inceput sa utilizeze produse tartinabile Benecol in fiecare zi. Dupa doua luni, cu ajutorul dietei s-a observat o reducere a colesterolului cu 10%. Colesteroul acelora care au consumat produse tartinabile Benecol a scazut de doua ori mai mult: jumatate din acest procent putand fi explicat prin noua dieta, mai sanatoasa, dar diferenta este datorata produsului Benecol©.


*Hallikainen and Uusitupa. Am J Clin Nutr 1999.

 

 

Sfaturi pentru o viata mai sanatoasa: Produsele Benecol sunt de asemenea utile in combinatie cu statinele

Atunci cand colesterolul este foarte mare, de obicei este necesara utilizarea medicatiei pe baza de statine. Produsele Benecol va vor ajuta in reducerea colesterolului, chiar si atunci cand sunt utilizate concomitent cu medicamentele.

O dieta sanatoasa si un stil de viata sanatos nu sunt intotdeauna suficiente pentru mentinerea colesterolului la un nivel redus.

Daca sunt prezenti si alti factori de risc, de aparitie a bolilor cardiovasculare, sau daca exista persoane in familia dvs. bolnave de inima, medicii prescriu in mod normal statine.

Produsele Benecol sunt de asemenea utile atunci cand sunt utilizate impreuna cu statinele. Statinele impreuna cu ingredientul activ din produsele Benecol, esterii de stanoli din plante, au efecte diferite. Statinele reduc producerea de colesterol in sistem, in timp ce esterii de stanoli din plante previn absorbtia colesterolului. In acest mod utilizand statine impreuna cu produsele Benecol va reduceti colesterolul in doua moduri diferite. Studiile au aratat ca, utilizarea zilnica a produselor Benecol, reduce colesterolul cu pana la 7-10% chiar si in cazul celor care utilizeaza medicatia pe baza de statine.

Asa ca nu uitati sa discutati cu medicul dvs utilizarea produselor Benecol, in acelasi timp cu medicatia.


Parerea ta conteaza:

film Benecol - reducere colesterol

Urmariti-ne si pe:

 Profilul Facebook a Dobrogea-Benecol  Profilul Twitter a Dobrogea-Benecol  Profilul Blogger a Dobrogea-Benecol

Ce este colesterolul

Colesterolul este un compus esenţial atât pentru organismul uman cât şi pentru cel animal. Colesterolul este un sterol primar ce se găseşte în membrana celulelor din corpul uman. Este secretat de ficat, dar derivă şi din dieta alimentară. Deşi colesterolul este necesar pentru funcţionarea normală biochimică, este bine ştiut că are efect asupra dezvoltării arterosclerozei vasculare. Se estimează că aproximativ 70% din populaţia adultă din vest are nivelul colesterolului ridicat.

...citeste mai mult